Ismerje meg a ProTec Polymer Processing legújabb termékeit

 

 

ProTec Polymer Processing GmbH, a műanyagipari gyártási folyamatok: a fröccsöntés, az extrudálás és a formafúvás kiszolgáló és gyártástechnológiai elemeinek rendszerszolgáltatója. A Legatorok Kft. a SOMOS® termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója által kínált legújabb perifériás kiszolgáló és technológiai rendszerelemek minden tekintetben megfelelnek az Ipar 4.0 elvárásainak.

329

Kérdése van? Keressen minket a „Kapcsolat” menüpontban megadott elérhetőségeink egyikén és minden nyitott kérdésére örömmel válaszolunk.

325

SOMOS® CONRADT granulátum felszívó, mely a környezettudatosság jegyében biológiailag lebomló műanyagból készül, kisebb és könnyebb, mint a korábban gyártott eszközök. Ideális készülék mesterkeverék adagolók és bemérő rendszerek kiszolgálásához.

327

Super-SOMOS® és ALAV funkciókkal optimalizált hatékonyságú mobil SOMOS® granulátumszárító termékcsalád, mely a regeneráció gyakoriságának automatikus optimalizálását ötvözi az energiafelhasználás adaptív szabályozásával és ennek köszönhetően maximális energia- és üzemi költségmegtakarítást eredményez.

328

Az egyszerű és univerzális megoldás - az új "SOMOS Perfoamer",

"SOMOS Perfoamer", a fizikai habosítási eljárás új útját kínálja, amellyel már az ipari méretű gyártási folyamatokban is
 akár 60% anyagot is megtakaríthat meg:

  • Homogén gázelosztást biztosít, és egyenletes és stabil formázott alkatrészeket biztosít
  • Súlymegtakarítás 60% -ig
  • Ciklusidő-csökkentés 50% -ig
  • A záróerő csökkentése 60% -ig
  • A zsugorodás és a torzítás minimális
  • A szerszámfal részletesebben jelenik meg vékonyfalú és 2 mm-nél kisebb precíziós alkatrészek is készíthetők

Műszaki műanyagokhoz használható

 


Részletes útmutatókat az alábbi táblázat letöltés pontjaiban tudja elérni, kérésére természetesen elektronikus úton is továbbítani tudjuk.
 

SOMOS® CONRADT

anyagfelszívó

Super-SOMOS® és ALAV

mobil granulátumszárító

 

SOMOS® Perfoamer

innovatív habosító

lebomló műanyagból készült  optimalizált hatékonyságú SOMOS®  termékcsaládot fizikai habosítási eljárást alkalmazó innovatív
kimagasló anyagmozgatási teljesítményért a maximális energia- és üzemi költségmegtakarításért mely képes akár 60%-kal csökkenteni az anyagfelhasználást


326


326


326

A SOMOS® Perfoamer habosító rövid leírása
Német nyelven elérhető itt
Angol nyelven elérhető itt