PFERD Combiclick akció

A csiszolás új dimenziója csak egy kattintásra van!

PFERD CombiClick készlet Akció a készlet erejéig

 
402
(Az akció 2022. március 14-től 2022. június 15-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az oldalon közölt információk csak tájékoztató jellegűek, az akció pontos részleteit az oldal alján letölthető szórólap tartalmazza. A Legatorok Kft. fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.)
 
A PFERD szabadalmaztatott hűtő- és gyorsfelfogatási rendszere alkalmazható fíbertárcsákhoz, vlies- és filcszerszámokhoz.
 
A COMBICLICK-rendszer egy speciálisan kialakított támtányérból és a szerszám hátoldalán lévő stabil felfogóból áll. A COMBICLICK-tárcsákat az innovatív támtányéroknak köszönhetően a kereskedelemben kapható bármely sarokcsiszolóra fel lehet fogni. A támtányér hűtőbordáinak speciális geometriája biztosítja a kiváló légáramlást, ezáltal a csiszolóanyag és a munkadarab hőterhelése jelentősen csökken. A gyors felfogatórendszer, az erős tartó, a megbízható rögzítés és az integrált hűtőhatás a hagyományos szerszámokkal szemben 30%-kal alacsonyabb munkadarab hőterhelést, 25%-kal nagyobb leválasztási teljesítményt, 30%-kal növelt élettartamot és jobb csiszolószemcse kihasználást kínál.
Az akció keretein belül most Ön is bevezető áron próbálhatja ki az alábbi készletösszeállításokat

COMBICLICK akciós készlet DURVA

PFERD Combiclick készlet durva

COMBICLICK akciós készlet FINOM

PFERD Combiclick készlet finom