PFERD ALLROUND marócsap akció

PFERD ALLROUND marócsap akció banner

Tovább az oldalra

PFERD Combiclick akció

402
(Az akció 2021. április 26-tól visszavonásig érvényes. Az oldalon közölt információk csak tájékoztató jellegűek, az akció pontos részleteit az oldal alján letölthető szórólap tartalmazza. A Legatorok Kft. fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.)
 
A PFERD szabadalmaztatott hűtő- és gyorsfelfogatási rendszere alkalmazható fíbertárcsákhoz, vlies- és filcszerszámokhoz.
 
A COMBICLICK-rendszer egy speciálisan kialakított támtányérból és a fíbertárcsa hátoldalán lévő stabil felfogóból áll. A COMBICLICK-fíbertárcsákat támtányérral a kereskedelemben kapható sarokcsiszolókra lehet felfogni. A hűtőbordák speciális geometriája biztosítja a kiváló légáramlást, ezáltal a csiszolóanyag és a munkadarab hőterhelése jelentősen csökken. A gyors felfogatórendszer, az erős tartó, a megbízható rögzítés és az integrált hűtőhatás a hagyományos szerszámokkal szemben 30%-kal alacsonyabb munkadarab hőterhelést, 25%-kal nagyobb leválasztási teljesítményt, 30%-kal növelt élettartamot és jobb csiszolószemcse kihasználást kínál.
 

PFERD Combiclick grafikon 1

PFERD Combiclick grafikon 2

PFERD Combiclick grafikon 3

 

PFERD Combiclick rendszer ismertető

COOL… QUICK… COMBICLICK®

PFERD Combiclick rendszer ismertető

 
PFERD Combiclick akció 2021

Az akció időtartama alatt minden 50 db COMBICLICK-korong mellé 1 db támtányért adunk ajándékba.

Akciós szórólap letöltése